Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer çin Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi

Süperstar Yine Yeniden Titanic Deluxe Bodrum’da

Ege’ye nazır muhteşem bir manzarada 25 Haziran Cumartesi günü sahne alacak Ajda Pekkan, yine müthiş bir sahne showu hazırlıyor.

Ege’nin turkuaz sularını kesintisiz bir manzarayla karşılayan, Bodrum’un mistik havasına hâkim odaları ve konforu ile misafirlerine eşsiz bir tatil vaadeden Titanic Deluxe Bodrum’da misafirlerin tatiline bu kez de süperstar damga vuracak.

Heyecan verici yenilikleri ve ayrıcalıklı seçkin hizmetiyle misafirlerine benzersiz bir tatil deneyimi yaşatan Titanic Deluxe Bodrum ‘da  Ege’nin  keyfini çıkarmanın tam zamanı.

Eğlenceli programlarının yanı sıra dünyaca ünlenmiş a’la carte restoranlarını ödüllü uzman şeflerin yönettiği Titanic Deluxe Bodrum’da her damak tadına hitap eden iddialı lezzetler de sizleri bekliyor. Türk mutfağını Avrupa’ya tanıtan Hasır, Uzakdoğu’nun en egzotik lezzetlerini sunan Nori, ünü Avrupa’ya yayılan steakhouse markası Beef Grill Club ve en taze deniz ürünlerini bulabileceğiniz Begonvil Restoran ile gastronomi şölenine hazır olun.

Çocuklarınızla geçireceğiniz güvenli bir tatil için oyun ve atölyeler ile zenginleşen Tini Kids Club’da ise minik misafirleri yeni bir heyecan, yeni maceralar ve yeni keşifler bekliyor. Çocuklara özel restoran bölümünde farklı, eğlenceli ve bir o kadar da lezzetli menülerle en değerli misafirler tabaklarını renklendirip, öğünlerini birer vitamin deposuna dönüştürebilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.