Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konser türk telekom çukurova belediye başkanı soner çetin ANTALYA atatürk azerbaycan ukrayna trabzonspor

Tarkan Açıkhava Konserlerinin 5. Gecesi

Megastar Tarkan, Açıkhava konser maratonunun beşinci gecesinde sevenlerine coşkulu bir gece yaşattı.

Yolla, Kedi Gibi, Çok Ağladım, Beni Çok Sev, Dudu, Kış Güneşi, Kuzu Kuzu, Öp gibi eski ve yeni şarkıları hep bir ağızdan söylendiği gecede Tarkan’a davulda Volkan Öktem, bas gitarda Alp Ersönmez, akustik gitarda Ayhan Günyil, klavyelerde Matthew Erdem ve Serhat Ersöz, perküsyonda Mehmet Akatay, İsmail Darıcı ve Tunç Çakırgeri, vokallerde Altay Oktar ve Murat Aziret eşlik etti. Tarkan’ın sahneden teşekkür ettiği ve “Umarım daha uzun yillar birlikte çalışırız.” sözlerini ilettiği orkestranın şefliğini ise elektro gitariyla performans sergileyen Can Sengün yaptı. Megastar’ın 7 konserlik Açıkhava konser serisinin sahne tasarımı Can Besbelli’ye ait.



Megastar’ın “Bana her gece bu heyecanı sevginizle, ilginizle hissettirdiğiniz için teşekkürler. Beşinci gecede yine aynı şekilde heyecanlıyım.” sözleriyle Açıkhava’ya seslendiği konserin “Beni Çok Sev” şarkısında binlerce kişi aynı anda elindeki “Seni hep çok seveceğiz.” pankartını kaldırdı.


 
Konseri dinlemeye gelenler arasında Suzan Sabancı, Nezih-Berrak Barut, Deniz Çakır, Cenk Tosun gibi ünlü isimler de vardı.
 
Konserler Devam Edecek
 Tarkan, 9 ve 10 Temmuz tarihlerinde de Atlantis Yapım ve Project Medya organizasyonuyla gerçekleşecek olan “Tarkan fizy Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.