Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı gündem başlıkları hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan

"Tuba'nın Dolabı Kanyon'da" Yoğun İlgi Gördü

Kanyon etkinlik alanında dün başlayan ve iki gün boyunca devam edecek olan “Tuba’nın Dolabı Kanyon’da” etkinliği ilk gününde moda severler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

 
Stiliyle fark yaratması ve modanın nabzını tutmasıyla bilinen Tuba Ünsal’ın, kendi kıyafetlerini Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına satışa çıkardığı etkinlikte kıyafetleri satın almak isteyen İstanbulluların henüz etkinlik başlamamasına rağmen oluşturdukları uzun kuyruklar dikkat çekti. Etkinlik katılımcıları satılan parçaları almak için adeta bir yarış içerisine girerek yoğun çaba harcadılar.
 
Satılan elbiseler arasında çok özel bir elbise de bulunuyordu. Tuba Ünsal’ın annesinden hatıra olan ve aynı zamanda sanatçının da “Vizontele Tuba” filminde giydiği elbisede satışa çıkan elbiseler arasında yerini almıştı. Elbiseyi TOG yararına satın alan Tuba Ünsal oldu.

 
Gelirin tamamının TOG’a bağışlanacağı etkinlikte, Şirin Ediger, Başak Sayan, Akasya Aslıtürkmen, Metin Hara gibi isimler  Tuba Ünsal’ı yalnız bırakmayanlar arasındaydı. Etkinlik bugün sonlanacak.
 
Ünsal moda severleri gün boyunca Bonvagon tarafından tasarlanan mini evde ağırladı. 
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.