Öne Çıkanlar palandöken Hakkari bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Hadise gündem başlıkları elazığ

Tuğba Özerk Soğuğa Meydan Okudu

Başarılı sanatçı Tuğba Özerk, Balıkesir Edremit’te soğuğa meydan okudu

Denize sıfır kurulan sahnede zaman zaman 5 dereceye kadar düşen hava sıcaklığına rağmen unutulmaz bir performansa imza atan Tuğba Özerk, şarkılarıyla kalpleri ısıtmayı başardı. 

5 DERECEDE SÜPER MİNİ ŞOV

Hasan Altın tarafından tasarlanan sahne kostümleriyle konser performansını mini bir defileye dönüştüren Tuğba Özerk, kendi şarkılarının yanı sıra türk sanat müziğinden jazz'ın unutulmaz ezgilerine uzanan geniş repertuvarıyla da kendini dinlemeye gelenleri adeta büyüledi. Palto ile başladığı performansını süper minisi ile yaptığı kusursuz dans performansıyla noktalayan başarılı sanatçı, sahneden alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde indi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.