Öne Çıkanlar bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Hadise gündem başlıkları elazığ

Ünlü Oyuncu'dan Duygulandıran Mesaj!

Ünlü oyuncu ve sunucu Ali Sunal, rahmetli babası olan usta oyuncu Kemal Sunal'ın doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Ünlü oyuncu paylaştığı fotoğrafın altına yaptığı yorum ile tüm Türkiye'yi duygulandırdı. 

Ünlü oyuncu ve sunucu Ali Sunal yaptığı paylaşımın altına:

"Canım babam güzel babam çocuk babam yaramaz babam aşkım babam melek babam... iyi ki doğdun iyi ki varsın benim iyi kalpli kahramanım ... çok özledim çok." notunu düştü.

Resmi kayıtlara göre 10 Kasım 1944 doğumlu olan Kemal Sunal doğum günlerini 11 Kasım'da kutlardı. Neden 11 Kasım'da kutladığını:

"Normalde 10 Kasım doğumluyum. Ama Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam. 11 Kasım doğum günümdür" sözleriyle anlatmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.