Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite bugünün gündem özeti

Ünlü Sanatçı Fatma Girik Kalça Ameliyatı Oldu

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden oyuncu Fatma Girik, kalça eklemi rahatsızlığı nedeniyle Liv Hospital’da Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Çağatay Öztürk ve ekibi tarafından ameliyat edildi.

Ünlü sanatçının ameliyatının çok başarılı geçtiğini ve rahatça yürüyebildiğini söyleyen Liv Hospital Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Çağatay Öztürk “Fatma Girik’in son dönemde artan bir kalça ağrısı vardı. Ağrıları nedeniyle yürümekte zorlanıyordu. Yaptığımız tetkiklerde kalça ekleminde bir dejenerasyon tespit ettik ve kalça eklemini protezle değiştirdik” diye konuştu. Fatma Girik’in fizik tedavi sürecinde olduğunu belirten Doç. Dr. Çağatay Öztürk “Fatma Hanım’ın sağlık durumu gayet iyi, yürüyebiliyor. Muhtemelen hafta başında taburcu edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.