Öne Çıkanlar ankara chp konya deprem sgk bodrum tsk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pakistan veysel eroğlu ırak cumhurbaşkanı erdoğan

Ünlüler Yeni Yıla Böyle Girdi

Pop Müzik dünyasının yıldız isimleri yılbaşı gecesi sahnedeydi. Yeni yıla izleyenleriyle birlikte coşkuyla giren Berkay, İrem Derici, Tan Tasçı ve Sibel Tüzün yılbaşı gecesine unutmaz performanslarıyla damga vurdu.

Berkay ‘dan dan Arabesk Rüzgârı Sahne de Doğum Günü 
Türk Pop Müziği’nin son yıllardaki en güzel şarkılarının sahibi olan Berkay, 2016 yılını en çok satanlar listesinde ilk üçte kapatmanın mutluğunu Sheraton Grand İstanbul Ataşehir'de kendisini dinlemeye gelen dinleyicisi ile yaşadı.
Sevilen şarkılarını artarda söyleyen ünlü sarkıcı 2017 ‘nın ilk dakikalarında arabesk şarkılara geçti. Beni Benden Alırsan”, “Hani Bekleyecektin”, “Kaç Kadeh Kırıldı”, “Nasip Değilmiş”  gibi şarkılarını dinleyicileriyle bir ağızdan söyleyen Berkay muhteşem sahne enerjisi ve performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. 
Berkay 35'nci yaşını sahneye gelen sürpriz pasta ile kutladı.
 
 
İrem Derici Ankara'yı Salladı
 Müzik dünyasına adim attığı ilk günden bu yana hızlı yükselişini sürdüren ve son albümü “Dantel” ile de büyük beğeni toplayan listelerde en üst sıralara yerleşen İrem Derici yeni yılı Ankara'da Vogue İncek  Hotel'de sahnede karşıladı.
“Bana Hiçbir Şey Olmaz” sarkışına çektiği klibinde de ilk defa bu sahnede paylasan İrem Derici, yeni yılın ilk dakikalarında yeni klipini bark vizyondan izleyicilerle birlikte seyretti.  2017'den huzur, sağlık ve mutluluk dileyen   Derici yeni yılda sürprizlerine devam edeceğini söyledi. 



Tan Tasçı Jolly Joker'deydi

 Kendi söylediği şarkılar dışında yazıp bestelediği ve başkaları tarafından söylenen hitler ve yaptığı düetlerle adından söz ettiren Tan Taşcı yeni yıla Jolly Joker sahnesinde girdi. Gördüğü yoğun ilgiden dolayı mutluluğunu dile getiren Tan Tasçı sahneden  "Bu gece beni çok mutlu ettiniz. 2017'de benim mutluluğumun kat ve kat fazlasını yaşayın" cümleleriyle izleyicilerine teşekkür etti. 
 

 
Sibel Tüzün Yeni Yıla Bekâr Girdi

Yılbaşı gecesi Antalya Akra Bartu Hotel'de sahne alan Sibel Tüzün, izleyicileriyle birlikte efkar dağıttı. 2016 yılından Ender Balcı ile nikah masasına oturan ve bu birliktelikten bir erke çocuk dünyaya getiren Sibel Tüzün, 6 aylık evliliğini karşılıklı verdikleri karar ile mahkemede bitirdiklerini söyledi. Boşanma davasının hemen ardından sahne almak için Antalya'ya uçan Sibel Tüzün yüksek enerjisiyle büyük beğeni topladı. 
Sahnesine İngilizce repertuar ile başlayan Sibel Tüzün söylediği popüler sarkıllarla kendisini izlemeye gelenleri eğlendirdi.


 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.