Öne Çıkanlar AİLE bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Yılın En İyi Erkek Oyuncusu Murat Ünalmış

Başarılı oyuncu Murat Ünalmış, başrolünde yer aldığı ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisindeki performansıyla en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı. 

Mersin’de düzenlenen Altın Çilek Ödül Töreni önceki akşam Divan Otel'de gerçekleştirildi. Murat Ünalmış, Atv ekranlarında seyirci ile buluşan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteri ile Yılın En İyi Erkek Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Adana’da devam eden dizi çekimleri arasında törene giden başarılı oyuncu, ödülünü bizzat teslim aldı. Murat Ünalmış, ödül töreni sonrası Adana’ya geri döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.