Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz Gürer bugünün gündem özeti atama dünya sağlık örgütü Afrin

“21 Yıldır Türkiye’yi, Gençlerimizle Birlikte Gençlerimizin Geleceği İçin Hazırlıyoruz”

Ankara’da Gençlik İçin Hemen Şimdi Programı’na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz, 21 yıldır Türkiye’yi, gençlerimizle birlikte gençlerimizin geleceği için hazırlıyoruz. Unutmayınız, Cumhuriyetimizin ilk asrını, eksiği ve fazlasıyla geride bırakırken, Türkiye Yüzyılı’nın sahipleri sizlersiniz. Türkiye Yüzyılı’nı biz başlatıyoruz, onu yükseltecek ve hedeflerine ulaştıracak olan sizlersiniz” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da Gençlik İçin Hemen Şimdi Programı’na katılarak bir konuşma yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.