“30 Ağustos Binlerce Yıllık Birliğin, Millet Olma Şuurunun, Ölmez Bir Ruhun Galibiyetidir”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “Cihana mağlup olmamış Aziz Milletimiz hiçbir oyuna aldanmayacak, birilerinin vehimlerine, siyasi mühendisliklerine alet olmayacak, daima birliğine sahip çıkacaktır” dedi. 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Uysal, yayınladığı mesajda birlik ve beraberliğimize sahip çıkmamız gerektiğinin altını çizerek “Milletimiz Malazgirt'ten Niğbolu'ya, Plevne'den Kutul Amare'ye her bir zaferin bizatihi kazananıdır” dedi.

Türk Milleti’nin 300 yıllık gerileyişinin Sakarya Meydan Savaşı ile durdurulduğunu, 30 Ağustos Zafer’i ile de toprağa gömüldüğünü ifade eden Uysal şunları kaydetti:

“Hürriyetler için verilmiş mücadelenin zafer ile taçlandığı gün bugün”

“Yalnız bu toprakları baki vatan yapan değil, verilen mücadele ile bizlere olduğu gibi sonraki nesillere de büyük bir emsal olan bir zaferin, bileğin kudreti, imanın kuvveti ile neler yapılabileceğine dair mukaddes bir mesel olan 30 Ağustos'un yıldönümü bugün.

Demokrasi hürriyetler rejimi ise bu topraklarda demokrasi için verilmiş en destansı, en ulvi mücadelenin, gerçek bir hürriyet savaşının yıldönümü. Hürriyetler için verilmiş mücadelenin zafer ile taçlandığı gün bugün.

“Gerileyiş Sakarya Meydan Savaşı ile durdurulmuş, 30 Ağustos Zafer’i ile toprağa gömülmüştür!”

Bir süredir, farklılıkları kendileri ve habis hülyaları için fırsat bilen, zaferleri, muzafferleri ayırmaya yeltenen, buradan sözüm ona mühendislik etmeye kalkanlar şunu bilmelidir; Milletimiz Malazgirt'ten Niğbolu'ya, Plevne'den Kutul Amare'ye her bir zaferin bizatihi kazananıdır.

Türk Milleti’nin 300 yıllık gerileyişi Sakarya Meydan Savaşı ile durdurulmuş, 30 Ağustos Zafer’i ile toprağa gömülmüştür!

“30 Ağustos binlerce yıllık birliğin, millet olma şuurunun, ölmez bir ruhun galibiyetidir”

Farklılıklarını zenginlik, bu zenginliği ise her daim kudret bilmiş milletimiz türlü düşmanlara galip gelmiş, gelebileceğini de ispat etmiştir.

30 Ağustos yalnız bedenlerin değil, binlerce yıllık birliğin, millet olma şuurunun, ölmez bir ruhun galibiyetidir.

Bu vesile ile bilinmelidir ki cihana mağlup olmamış Aziz Milletimiz bu oyunlara da aldanmayacak, birilerinin vehimlerine, siyasi mühendisliklerine alet olmayacak, birliğine sahip çıkacaktır.

Kahramanlarımıza, başta bu kutlu zaferde Başkumandanlık, sonrasında verilmiş ve galip gelinmiş medeni mücadeleye liderlik etmiş Mustafa Kemal Atatürk'e, yol ve dava arkadaşlarına rahmet diliyor, bir kez daha şükranla şehitlerimizi ve gazilerimizi anıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.