Öne Çıkanlar terörist Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel abd Liaoning Beşiktaş-Leipzig İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Bergama Antik Kenti Beyin Kanaması Önlenebilir Mi Beyin Anevrizması İçin En Önemli risk faktörleri Bilge Çetin kimdir Birleşmiş Milletler Enerji Dönüşümünde Yatırım Destek Mükemmellik Ödülü Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak

ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın'dan AKP'nin Yönetimine Eleştiri!

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, bugün düzenlediği basın toplantısında AKP'nin yönetim anlayışını eleştirerek, partisinin hedefleri ve vizyonuna dikkat çekti.



ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını eleştirerek, "Bu program, bir akıl tutulması belgesidir" ifadesini kullandı. Yalçın, AKP hükümetinin vatandaşı psikolojik hastalıkla itham ettiğini ve gerçekte vatandaşın bu yönetim altında mağdur olduğunu vurguladı.

ABP Genel Başkanı Yalçın, partisinin kısa, orta ve uzun vadeli proje ve programları olduğuna dikkat çekerek, "Atatürk'ün yolunda, adaletli ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket ediyoruz" dedi.

Bedri Yalçın, son dönemde Türkiye'nin karşılaştığı doğal afetlerde yerel yönetimlerin yetersiz kaldığını belirtti ve "24 yıldır hangi yerel yönetim, gerçekten etkili önlemler aldı?" sorusunu gündeme getirdi. Yalçın, belediye başkanlıklarının parayla belirlendiği bir siyasi atmosfer içindeyiz. Belediye başkanların parası olan değil ehli olan kişilerden seçilmesi gerekiyor. Aynı şekilde milletvekillerinde ahbap çavuş ilişkisi yada cüzdanlarına göre seçilip seçilemeyecekleri belirlendiğine dikkat çekerek, kalıcı ABP’sini Anadolu’nun öz evlatların oluşturduğuna ve ehli kişilerin siyaset yaptığını vurguladı.

Anadolu Birliği Partisi, yolsuzlukla mücadelede kararlı olduğunu belirtti. Haberlerde sürekli yeni skandalların ve yolsuzluk haberlerinin yer aldığına dikkat çeken Yalçın, ABP'nin bu kirli siyasetin içinde olmayacağını ve halkın gerçek ihtiyaçlarına yönelik politikalar üreteceğini ifade etti.

Genel Başkan Yalçın, Anadolu Birliği Partisi'nin halka daha yakın ve halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir parti olduğunu ve bu yönde ilerlediğini belirtti. Anadolu Birliği Partisi, adaletli, şeffaf ve yolsuzlukla mücadele eden bir yönetim anlayışını benimsemeyi sürdüreceğini  belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.