Öne Çıkanlar Covid19 bugünün gündem başlıkları çin binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener ihracat vodafone merkez bankası Afrin

ABP Genel Başkanı Yalçın: “Mesut Başkanımızın Yanındayız!”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e destek oldu. Başkan Yalçın:" Alınan bu karar kumpastır, tamamıyla adaletli değil siyasi bir karardır" dedi.

"Mesut başkana yapılan kumpastır"

Antalya’da Sarısu-Tünektepe arasındaki teleferik hattında 1 kişinin yaşamını yitirdiği kaza sonrası gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklandı. Tutuklananlardan biri de teleferiği işleten Antalya Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET'in eski yöneticisi, yeni Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz oldu. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın ise, Kocagöz'ün tutuklanmasının tamamıyla siyasi olduğunu ve demokrasiye alenen darbe vurulduğunu ifade ederek şunları söyledi:" Siyasetin hukuku etkilediğini düşünmek dahi istemiyoruz. İtiraz makamınca kararın düzeltilmesi gerekiyor serbest bırakılmalı .Yargı makamları ile ilgili toplumda tereddüt oluşması bütün Türkiye’nin, bütün insanların, devlet ve toplum nizamının aleyhinedir. Mesut başkana yapılan kumpastır. Alenen demokrasiye darbedir. Kepez Belediye Başkanı Sayın Mesut Kocagöz sahipsiz değildir. Bir an önce verilen bu yanlış karardan vazgeçilmelidir. Hukukun üstünlüğü devreye girmelidir"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.