ABP Genel Başkanı Yalçın: “Şehidimizin Acısını Bir Ev İle Dindiremezsiniz!”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerin yaptığı saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev sözü vermesine ilişkin eleştiride bulundu. Başkan Yalçın:" Şehidimizin ailesine bir ev verip acılarını unutturacaklarını sananlar bu ülkenin yüz karasıdır"dedi.




Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Acımız büyük, bu acıyı hiçbir maddiyat dindiremez. Fakat bu ülkenin bakanı çıkıp, oğlunuz şehit oldu biz de size bir ev vereceğiz diyebiliyor. Aynısını Şehit Eren'in ailesine de yapmışlardır. Düzenledikleri mitingle alın size ev hediye ediyoruz diyerek o aileyi mahcup etmiş, yaptıkları bütün sözde iyilikleri halkın gözüne sokmuşlardı. Siz şehirlerimizin ailesine ev vereceğinize artık şehit vermemek için çabalayın. Sadece deprem sebebiyle evleri yıkılan ve konteynerda kalan şehit ailesine ev vereceğiz demeyin tüm depremzedelere aynı ivedilikle ev verin. Sözünüzü tutun. Yapacağınız iyiliği gösteriş için değil, Şehidimizin için, ailesi için, vatanımız için yapın. Sizin şatafatınızdan, gösterişinizden illallah ettik"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.