Öne Çıkanlar adana Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Uzaktan Eğitim anadolu eğitim sendikası YKS roche abank Osman Ertürk Özel İlişkilerde Submarining Belirtileri Nelerdir Hatır (Memory) The Albanian Virgin Tetikçi (Freelance)

ABP'li Altan'dan Tarihi Konuşma: Neredeydiniz Neredesiniz?!

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Kadın Kolları Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Sema Altan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada iktidarı eleştirdi. Türkiye Yüzyılı'nın tamamıyla halkı kandırmak için ortaya atılmış bir oluşum olduğu belirten Altan:" Ülke batarken, Türkiye Cumhuriyeti yok olurken sen neredeydin, siz neredesiniz?" dedi.
 



Gerçekleştirdiği realist konuşmalar adından sıkça söz ettiren ABP Genel Başkan Yardımcısı Sema Altan, geçtiğimiz gün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde Cumhuriyetimizin 100 yılını kutlarken iktidarın eylemlerini de eleştirdi. Cumhuriyetin ilan edilişini kutlamak istemeyen güruhlar arasında yaşadığımızı ifade eden Altan şunları söyledi:" İki taraf var. Bir tarafta Atatürk için Cumhuriyet için canını ortaya koyanlar, diğer tarafta da Cumhuriyetin bütün nimetlerinden faydalanıp, onu yok etmeye çalışanlar. 100 yıl önce anayasaya Cumhuriyet yazdırmak için ömrünü feda edenler, bir yanda bugün onu yok etmeye çalışan Türkiye Yüzyıl'ı masalına herkesi inandırmaya çalışanlar var. Peki tüm bunlar olurken sen neredesin?  Bildin mi 100 yıl önce kurulmuş olan Cumhuriyeti'nin değerini? Özgürlük kelimesinin anlamını kavrayabildin mi? Gerçekten kula kulluk etmediğin her gün için şükrettin mi yaradana? Koskoca ülkem Araplar için darphane, Bulgarlar için AVM, Suriyeliler için doğumhane, bizim için tımarhaneye dönerken sen neredesin?  İlahiyatçılar ilahi yoldan saparken, tarikatlar barikat olurken, söylemler Hz. Ömer eylemler turist Ömer olurken, iktidar yandaşları yola çıkarken müşahit, yoldayken müteahhit olurken, din adı altında hazine boşaltılırken neredeydiniz?

"NEREDEYDİN, NEREDESİNİZ?"

 Tabelalardan Türkiye Cumhuriyeti ibaresi sökülürken , milli marşını kağıda bakmadan okuyamayan ya da Milli marşını okunurken ayağa kalkma tenezzül etmeyen, milli kadınları aşağılayı,  milliyetçilikten söz edilirken sen neredesin? Cumhuriyetin göz bebeği bütün fabrikalar bir bir yabancılara satılırken, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı parası olana çerez niyetine verilirken, yabancılar ülkemde imtiyazlarla sefa sürerken, parası olan her şeye hüküm verirken memurun, doktorun, çiftçinin, öğretmenin, emeklinin kendi ülkesinde 2. sınıf vatandaş muamelesi görürken ve en önemlisi geleceğim dediğin gençler umutsuzca ülkeden çekip gitmenin yollarını ararken sen neredesin? İktidara geldikleri an yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar bitecek, 3'ye gidecek diyenler Türkiye'yi daha da batırırken, ülke hukuksuzlukla, adaletsizlikle , yoksullukla, saltanatla anılırken sen neredeydin, neredesiniz? "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.