Öne Çıkanlar Hakkari Hadise elazığ malatya doğalgaz Covid 19 tunceli polis Hamidi Ailesinin Mutlu Günü Hamza Hamidi Hamidi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Hamidi Haremi Şerif

ABP’li Battal’dan Babacan’a Tepki: “İHA ve SİHA’lar Gurur Kaynağımızdır”

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkan Yardımcısı Aytaç Battal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın İHA ve SİHA’ları hedef alan sözlerine tepki göstererek, “Ülkemizin gurur kaynağı olan İHA ve SİHA’lar milletimizin gözbebeğidir. Onlara dokunulmasına asla müsaade etmeyiz” dedi.


ABP Genel Başkan Yardımcısı Aytaç Battal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın terörle mücadelede aktif olarak kullanılan ve teröre büyük darbe vuran İHA ve SİHA’ları hedef alan sözlerine sert tepki gösterdi.

İHA ve SİHA’ların Türkiye’nin gözbebeği olduğunu ifade eden Battal, “DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın İHA ve SİHA’lar ile bunları üreten firma olan Baykar’ı hedef almasını şiddetle kınıyorum. Biz Anadolu Birliği Partisi olarak bu memleket için kim ne çivi çaktıysa her zaman yanında oluruz. Ama bazıları gibi menfaat uğruna vatana ihanet edenlere karşı asla susmayız. Sonu ne olursa olsun İHA ve SİHA’ların yapımındaki başarılarından dolayı Selçuk ve Haluk Bayraktar’ın yanındayız. Çünkü onlar ülkemizin gurur kaynağıdır.” dedi.

Terörle mücadele aktif olarak kullanılan İHA ve SİHA’ların teröre büyük bir darbe vurduğunu ve Mehmetçiğin kahramanca mücadelesinde önemli bir görev üstlendiğini söyleyen Battal, “İHA ve SİHA’ları hedef alarak terör destekçilerine destek olmaya çalışmak vatana ihanettir. Vatana ihanet edenleri de milletimiz asla unutmaz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.