Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak terör Hadise bugünün gündemi elazığ palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin

Adalet Bakanlığı CHP Heyetine Randevu Verdi

Adalet Bakanlığı, CHP heyetinin FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in iade belgelerini incelenme talebini kabul etti. Bakanlık, CHP heyetine 4 Haziran Pazartesi günü saat 11.00 için randevu verdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “29 Mayıs Salı günü Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile yaptığım telefon görüşmesinde, belgeleri incelemek üzere Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin bizzat bakanlığa gelmesi çağrısında bulunulmuş, bu nezaketsiz çağrının kabul edilemeyeceği, 4 kişilik heyetimize izin verilmesi gerektiği tarafımca iletilmiştir. Heyetimizin inceleme yapması konusundaki ısrarımız üzerine Adalet Bakanlığı’ndan başvurumuza bir hafta sonra yanıt geldi. 4 kişiden oluşan heyetimiz, 4 Haziran Pazartesi günü saat 11.00’de Adalet Bakanlığı Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde ilgili evrakları inceleyecektir. Uzman heyetimizin yapacağı inceleme Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’ye ve partimize bir rapor halinde sunulacaktır. Konunun önemi doğrultusunda yapılan incelemenin sonuçları hakkında kamuoyu da bilgilendirilecektir” dedi.

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Fetullah Gülen’in iadesine ilişkin ABD’ye usulüne uygun başvuru yapılmadığı iddiasında bulunmuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.