Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Adalet Yürüyüşü Boyunca AK Parti Her Gün Teşkilatlarına Talimat Verdi

AK Parti, CHP’nin başlattığı 25 günlük Adalet Yürüyüşü boyunca her gün teşkilatlarına, "Provokasyona meydan vermeyin, CHP yürüyüşlerine karşı tepki göstermeyin” uyarısında bulundu. Adalet kortejinin geçtiği güzergahtaki AK Parti il başkanlıkları her gün uyarıldı.

ANKA’nın edindiği bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleştirilen Adalet Yürüyüşü sırasında hükümet ve AK Parti teşkilatı tarafından, AK Parti'yi sıkıntıya sokacak eylemlerin yapılması engellendi. İçişleri Bakanlığı olabilecek bir saldırı ya da provokasyona karşı çeşitli şekillerde güvenliğin sağlanması amacıyla sıkı tedbirler aldı.

İki Helikopter 25 Gün Boyunca CHP Yürüyüşünü İzledi

Edinilen bilgilere göre; iki helikopter 25 gün boyunca CHP’nin güvenliğini sağladı. Şüpheli görülen herkes adım adım takip edildi. Telefonlar takibe alındı. Parti il başkanlıklarına AK Parti yönetimi tarafından, “CHP yürüyüşüne karşı teşkilatlar, partililer hiçbir şekilde protesto eyleminde bulunmayacak, protesto eden varsa araştırılacak. Partili olup olmadıkları tespit edilecek” talimatlarının verildiği öğrenildi.

Milletvekilleri Sosyal Medya Konusunda Uyarıldı

AK Parti yönetimi, partili milletvekillerine ait “WhatsApp” grubunda CHP’nin yürüyüşü ile ilgili sosyal medyada herhangi bir şey yazılmaması konusunda uyarıldı. Ancak bu uyarıya iki milletvekili uymayınca vekiller parti yönetimi tarafından ihtar edildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.