AK Parti 24 Haziran Seçimlerine Hazırlanıyor

24 Haziran seçimlerine hazırlanıyor. Seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısı için Ankara Arena Spor Salonu’nda son hazırlıklar yapılıyor.

AK Parti, Ankara Arena Spor Salonu’nda bugün seçim beyannamesini açıklayacak. 24  Haziran’da Meclis’e girmeye hazırlanan adayların tanıtımı yapılacak. AK Parti bugün seçim şarkılarını ve sloganlarını da tanıtacak.

AK Parti 24 Haziran seçimlerine hazırlanıyor. AK Parti Seçim Beyannamesi 360 sayfadan oluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sunuş konuşması girişti yer aldı. AK Parti Seçim Beyannamesi 360 sayfadan oluştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti Seçim Beyannamesi açıklanacak. Yurdun çeşitli bölgelerinden gelen partililer, erken saatlerde Ankara Spor Salonu önünde toplandı. Partililer, oluşturulan güvenlik noktalarında yapılan aramanın ardından salona alınıyor.

Beyannamenin ilk ayrıntıları da belli oldu. AK Parti Seçim Beyannamesi 360 sayfadan oluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sunuş konuşması girişti yer aldı. AK Parti Seçim Beyannamesi 360 sayfadan oluştu.

Erdoğan sunuş konuşmasında AK Parti’nin 116 yıllık iktidarını anlattı. Erdoğan’ın sunuş konuşmasının ana temasını ise “Güçlü Meclis” sloganı oluşturdu.  Seçim Beyannamesinin ana başlıkları, “Gelecek vizyonumuz, Yeni Yönetim Modeli, Güçlü Demokrasi, İnsan Ve Toplum, Güçlü Meclis, Güçlü Türkiye.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.