Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş akbank Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

AK Parti Grubu Kapalı Toplanıyor

AK Parti Grubu kapalı toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, Komisyon Başkanları ve üyeleri ile grup disiplin ve grup denetleme üyeleri belirlenecek.

AK Parti Grubu kapalı olarak bugün saat 13.00’te toplanacak. AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı başkanlığında gerçekleşecek toplantıda 27. dönemin TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, Komisyon Başkanları ve üyeleri ile grup disiplin ve grup denetleme üyeleri seçilecek. Kulislerde Komisyon Başkanlıklarına eski Bakanların bazılarının getirileceği ifade ediliyor. Edinilen bilgilere göre, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığına Bekir Bozdağ, TBMM Adalet Komisyonu Başkanlığına Yılmaz Tunç ya da Hakkı Köylü, TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanlığına Mustafa Elitaş, KİT Komisyonu Başkanlığına Nurettin Canikli getirilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.