Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi bugünün gündem özeti tarım

AK Parti'li Karaaslan: “Kadınlarımız Bugün Özgüvenle Hayatın Her Alanında Yer Almakta”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, dünyadaki pek çok ülkeden önce hakları teslim edilen kadınlarımız bugün özgüvenle hayatın her alanında yer almakta, ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam etmektedir." dedi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Kadınlar için verilen her mücadele demokrasinin ve insanlığın geleceğine katkıdır.Tüm kadınların hakkının korunduğu adil ve güvenli bir dünya dileğiyle Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Etmesi’nin 86.Yılını ve #5AralıkDünyaKadınHaklarıGünü’nü kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde, dünyadaki pek çok ülkeden önce hakları teslim edilen kadınlarımız bugün özgüvenle hayatın her alanında yer almakta, ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam etmektedir.

Kadınların haklarını koruyan, her türlü ayrımcılıkla mücadeleyi önceleyen bakış açısıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. @RTErdogan liderliğinde Türkiye’nin güçlü yarınları için yürüyüşümüz kararlılıkla sürüyor."  ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.