Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım çin gündem Kuşadası Belediyesi ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

AK Parti'li Yılmaz: İlk Konutlar Ocak Ayından İtibaren Teslim Edilmeye Başlanacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Hızlı bir şekilde bu terörün yol açtığı mağduriyetlerin giderilmesiyle ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ocak ayından itibaren ilk konutlar teslim edilmeye başlanacak, peyderpey bu mağduriyetler giderilmiş olacak” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında gerçekleşen AK Parti MYK toplantısı sona erdi. Yaklaşık 3.5 saat süren görüşmenin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, toplantının gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çatışmalardan dolayı yıkılan, kullanılamaz hale gelen kentler hakkında konuşan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:
“Bu çukur siyasetinin yakıp yıktığı, mağdur ettiği bölgelerimiz, ilçelerimizle ilgili çalışmalara büyük önem veriyoruz, öncelik veriyoruz. Bu konuda gerekli kaynakları tahsis etmiş durumdayız.  Koordineli bir şekilde, hızlı bir şekilde bu terörün yol açtığı mağduriyetlerin giderilmesiyle ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ocak ayından itibaren ilk konutlar teslim edilmeye başlanacak, peyderpey bu mağduriyetler giderilmiş olacak. Bir taraftan da sosyal destekler sunuyoruz. Bu geçici olarak evinden barkından uzaklaşmış, ihtiyaç içinde olan ailelerimizi destekliyoruz. Bu ilçelerimizle ilgili çalışmalar yine koordineli bir şekilde gidiyor. Alt yapıyı yenilemeye dönük çalışmalar yürütüyoruz, imar planlamalarını yeniden ele alıyoruz. Çok daha yaşanabilir şehirler oluşturma yönünde çalışmalarımız süratle devam ediyor.”

Aralık ayında bütçenin Meclis’e geleceğini vurgulayan Yılmaz, “Geçen yıl seçimlerden dolayı geçici bütçe yapılmıştı, daha sonra bütçe hazırlanmıştı. Bu yıl artık normal bir şekilde bütçemizi yapıyoruz” dedi. FETÖ ile mücadelede MYK'nın bilgilendirildiğine değinen AK Partili Yılmaz, "Bir taraftan ülkemizi, devletimizi bu karanlık yapıdan temizliyoruz. Bir daha 15 Temmuz gibi hadiseler yaşanmaması adına da gerekli reformları, yapısal düzenlemeleri de gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.