Öne Çıkanlar Zeytin Dalı Harekatı ataşehir belediyesi obezite Afrin Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Ramazan ayı ne zaman başlıyor Duran Aydın Durmuş Sığırcı

AK Parti MKYK’sında Liste Dışı Kalanlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tek başına hazırladığı AK Parti’nin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda (MKYK) 23 kişi liste dışı kaldı. Yapılan tüzük değişikliği ile Başbakan Binali Yıldırım da MKYK’da görev aldı. Şaban Dişli, Sema Ramazanoğlu ve Edibe Sözen liste dışında kalan isimler arasında.

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yönetim kadrosu ilk olarak MKYK’da değişti. Kesin olmayan sonuçlara göre 50 kişilik MKYK’da 23 isim liste dışı kaldı.

Şaban Dişli Gitti

15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında FETÖ’nün baş aktörü olarak gösterilen Mehmet Dişli’nin kardeşi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’ye parti içinden büyük tepki gelmişti. Şaban Dişli yeni MKYK’da liste dışı bırakıldı.

Dişli ile birlikte Sema Ramazanoğlu, Edibe Sözen, yaklaşık 15 yıldır AK Parti’de MKYK üyesi olan Nükhet Hotar Kotan, Fazilet Dağcı Çığlık, Galip Ensarioğlu da yeni yönetim kadrosunda görev almadı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.