Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

AK Partili Etyemez: Yeni Yönetim Sistemi, İstikrar ve Güvenin Güçlenmesi İçin Büyük Fırsat

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 27’nci Dönem Milletvekilliği kaydığını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptı. Halil Etyemez, “Türkiye’nin son yıllarda elde ettiği tüm kazanımların temelinde, güven ve istikrar yatmaktadır. 24 Haziran seçimleriyle birlikte yürürlüğe giren yeni yönetim sistemi, ülkemizde istikrar ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsat sağlamaktadır.” dedi.


24 Haziran seçimlerinde yeniden AK Parti Konya Milletvekili seçilen Halil Etyemez, mazbatasını almasının ardından TBMM’de kaydını yaptırdı. Ailesiyle birlikte Meclise gelen Halil Etyemez’e milletvekilliği rozetini kızı Elif Şeyma Etyemez taktı.


Kayıt işlemlerinin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Halil Etyemez, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekilliği seçimlerinin büyük bir olgunluk içinde tamamlandığını hatırlatan Milletvekili Etyemez, seçimlerdeki yüksek katılımın özgür ve egemen bir millet iradesinin varlığını, Türkiye’nin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu kaydetti.

İSTİKRAR VE GÜVENİN GÜÇLENMESİ İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Yeni dönemin ülkemiz, milletimiz ve mazlumların geleceği için hayırlı bir başlangıç olduğunu belirten Etyemez, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerde milletimizin büyük bir ekseriyetinin teveccühünü kazanarak Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin ilk devlet başkanı oldu. Milletimizin yüz akı AK Partimiz, 2002 yılından beri devam ettirdiği siyasi ve demokratik başarısına bir yenisini daha ekledi. Cumhur İttifakı da Meclis’te büyük bir çoğunluk elde etti. Türkiye’nin son yıllarda elde ettiği tüm kazanımların temelinde, güven ve istikrar yatmaktadır. 24 Haziran seçimleriyle birlikte yürürlüğe giren yeni yönetim sistemi, ülkemizde istikrar ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsat sağlamaktadır. Dolayısıyla yeni dönemde bu güven ve istikrarla yeni bir sıçrama gerçekleştirmemiz mümkündür.” dedi.

TÜRKİYE’NİN ŞAHLANMA VAKTİ

Güçlü ve büyük yeni Türkiye’yi inşa etmek için emin adımlarla ilerleyeceklerini vurgulayan Etyemez, “Artık Türkiye’mizin şahlanma vaktidir. Bilgi temelli, ileri teknoloji hedefli ekonomiye odaklanma vaktidir. Küresel ölçekte düzen kurma vaktidir. Milletçe geleceğimiz için çalışma vaktidir. Artık halkımızın büyük desteğini kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, küresel güç vizyonu kapsamında ortaya koyduğumuz 2023 hedeflerini, 2053 ve 2071 vizyonunu büyük bir kararlılıkla hayata geçirme vaktidir. Durmak yok, yola devam diyoruz. Allah bu kutlu yürüyüşte ülkemizin, milletimizin, Cumhurbaşkanımızın, AK Parti ve teşkilatlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize destek veren aziz milletimize ve tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.