Öne Çıkanlar ankara konya bodrum sgk deprem pakistan veysel eroğlu chp iata kastamonu Bala Kuğu Gölü ile İzleyenleri Büyüledi

AK Partili Muş: "CHP Genel Başkanının O Koltuğa Nasıl Oturduğu Malum"

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Başbakan Yıldırım’a yönelik “Kayyum olarak atanmıştır” ifadelerini, “CHP genel başkanının hangi şartlar altında ve nasıl o koltuğa oturduğu kamuoyunun malumudur. Burada bir kayyum nitelendirmesi yapılacaksa kime yakışacağı aşikardır” sözleriyle eleştirdi.
AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in Başbakan Binali Yıldırım’a yönelik “Kayyum olarak atanmıştır” ifadelerini, “CHP genel başkanının hangi şartlar altında ve nasıl o koltuğa oturduğu kamuoyunun malumudur. Burada bir kayyum nitelendirmesi yapılacaksa kime yakışacağı aşikardır. Özgür Özel Başbakanımıza ‘Kayyum’ diyeceğine kendi genel başkanını o koltuğa oturtan şartları kimlerin oluşturduğunu ve bu değişiklik sonrası CHP’nin kimlerle işbirliği yaparak kayyum atanmış gibi hareket ettiğine baksın” sözleriyle eleştirdi.

“MECLİSİ TIKAMAK İÇİN TAKLA ATMAK CHP’NİN İŞİDİR”
AK Partili Muş, Özgür Özel’in “KHK’ları meclis gündemine getirmemek için kırk takla atıyorlar” sözlerini hatırlatarak, şu açıklamalarda bulundu:
“’Kişi kendinden bilir işi’ diye bir söz vardır. Takla atmak, hele de Meclisi tıkamak için takla atmak CHP’nin işidir. Bugüne kadar meclis çalışmalarını tıkamakta mahir olan CHP’nin bugün AK Parti’ye bu suçlamayı yöneltmesi abesle iştigaldir. Komisyon çalışmalarını engellemek, kürsü işgali yapmak, çalışmaları tıkama amaçlı sürekli yoklama istemek CHP’nin işidir.”

“BU ÜLKENİN YIKICI DEĞİL YAPICI BİR MUHALEFETE İHTİYACI VAR”
AK Parti İstanbul Milletvekili Muş, Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’lilerin son günlerdeki sert açıklamalarını ise şöyle değerlendirdi:
“Anlıyoruz ki CHP, uzlaşma ortamından oldukça rahatsız ve bunu bitirmek için elinden geleni yapıyor. CHP ipe un sermeye çalışmasın! Bu süreçte uzlaşma için her türlü adımı attık, sürekli muhalefeti bilgilendirdik, KHK’larla ilgili komisyon teklifinde bulunduk. CHP’yi bu süreçte düzgün bir üsluba, seviyeli bir dile ve uzatılan uzlaşma elini sert söylemlerle geri çevirmemeye davet ediyoruz. Zira bu ülkenin yıkıcı değil yapıcı bir muhalefete ihtiyacı var.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.