Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

AK Partili Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na: "Bir Kez Daha Kendi iftirasında, Kendi Yalanında Boğulacaktır"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun özellikle son bir haftadan beri Amerika’daki bu eylemlerle eş zamanlı olarak içerideki eylemleri ve açıklamalarını görüyoruz. Ama bir kez daha kendi iftirasında, kendi yalanında boğulacaktır” dedi.

AK Parti Sözcüsü Ünal, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun bugünkü grup toplantısında yaptığı konuşma ile ilgili, “Yine bir Kılıçdaroğlu klasiği yaşıyoruz. İnsanların onurlarıyla, haysiyetleriyle ilgili hiçbir ölçü tanımaksızın haysiyet cellatlığı yapabilen, iftirada, yalanda sınır tanımayan bir muhalefet anlayışı ile karşı karşıyayız” dedi. 

“KEMAL KILIÇDAROĞLU, SİYASET TARİHİMİZİN ÇÖPLÜĞÜNDEKİ YERİNİ ALACAKTIR”

Avukat Ahmet Özel’in açıklaması hatırlatan Ünal, şöyle konuştu:

“Bugün itham altında bırakılan, iftira edilen isimlerin avukatı açıklama yaptı ve bu belgelerin niteliğini kamuoyu ile paylaştı ve kendisine de bir çağrı da bulundu. Elindeki belgeleri basınla paylaş, oraya çıkıp belge sallamakla bu iş olmaz. Elindeki belgeleri eğer bunlar suç unsuru teşkil eden belgelerse bunları zaten anayasaya göre suç işlemiş oluyor. Elinde bulunduramaz, bunları savcılığa teslim etmesi gerekiyor. Bunlar kendisine ilgili avukatın bugünkü basın açıklamasında net bir şekilde söylendi. Siyaset böyle olmaz, siyaset böyle yapılmaz. Siyaset yalan ve iftira üzerinden götürülen, ‘çamur at, izi kalsın’ üzerinden yapılan bir şey değildir. Daha da acısı Türkiye’ye karşı Amerika’daki bazı çevrelerin yürüttüğü operasyonların artık söylem birliği, eylem birliğine dönüşmüş durumda. Amerika’da yürütülen, Türkiye’ye karşı yapılan çalışmaların, bazı eylemlerin Türkiye ayağını Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si oluşturuyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun özellikle son bir haftadan beri Amerika’daki bu eylemlerle eş zamanlı olarak içerideki eylemleri ve açıklamalarını görüyoruz. Ama bir kez daha kendi iftirasında, kendi yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımızla ve Cumhurbaşkanımızın ailesi ile ilgili çirkin iftiralarının hakikati ortaya çıkacaktır. Tekrar tekrar söylediğim bir şeyi yine söylüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyaset anlayışı, siyaset tarihimizin çöplüğündeki yerini alacaktır.”

“BU TİYATROYU BİZ GÜNDEMİMİZE ALMIYORUZ VE BU TİYATRODA OYNANAN OYUNU DA BİZ TANIMIYORUZ”

ABD’deki Hakan Atilla davasında Rıza Sarraf’ın tanık olmasına ilişkin sorulan soruyu ise Ünal, şöyle yanıtladı:

“Hukuki olmayan, hukuki bir niteliği olmayan ve uluslararası hukukta hiçbir karşılığı bulunmayan, tamamen siyasi. Türkiye’ye dönük bazı çevrelerin operasyonlarından ibaret olan ve hele hele FETÖ’nün artık Amerika’da dizilere kadar sızdığını biliyoruz. Netflix’te yayınlanan bir diziye kadar FETÖ sızmış durumda ve bu tiyatronun adeta bir tiyatroya dönüştürdüler çünkü. Bu tiyatronun savcısının kim olduğunu biliyoruz. Hakiminin kim olduğunu biliyoruz. Bu tiyatroyu sahneleyenleri biliyoruz. Bu tiyatronun amacını biliyoruz. Bu tiyatroyu biz gündemimize almıyoruz ve bu tiyatroda oynanan oyunu da biz tanımıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.