Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi bugünün gündem özeti atama

AK Partili Ünal’dan Kılıçdaroğlu’na: "Hükümetimiz Onun Sahte Kahramanlığına Bakmaz"

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Hükümetimiz, devlet, millet ve hukuk adına gerekli her şartta harekete geçer. Onun sahte kahramanlığına, meydan okumalarına bakmaz. DHKP-C, FETÖ ve PKK terör örgütleriyle ve Türkiye düşmanı yapılarla iş tutan bu çukur muhalefet anlayışı yenilecek, siyasi tarihin çöplüğündeki yerini alacaktır” ifadeleriyle yüklendi.

AK Parti Sözcüsü Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan, “Geçen gün yine bu zat, demiş ki 'Biz yaptık. Şimdi sıra CHP'ye geldi. CHP de istifa ettirsin' Niye istifa ettireceğiz, hangi gerekçeyle istifa ettireceğiz? İstifa ettirmezlerse İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirecekmiş. Geçirmezsen adam değilsin” şeklindeki sözlerine Twitter’dan yanıt verdi.

“Kılıçdaroğlu Kirli İlişkilerini Perdelemek Adına Gündem Saptırmaktadır”

“Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin Türkiye karşıtı lobilerin siyasi bir operasyon aparatından ibaret olduğunu belirtmiştik” diyen AK Parti Sözcüsü Ünal, Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının tahkir ve tahrik amaçlı olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Adamlık bahsinde hep sınıfta kalmış bu şahıs, en son 15 Temmuz ve sonrası yaptıkları ile bu aziz millet tarafından çok iyi tanınıyor. Bu zat şunu bilmelidir ki; hükümetimiz, devlet, millet ve hukuk adına gerekli her şartta harekete geçer. Onun sahte kahramanlığına, meydan okumalarına bakmaz. Daha önce FETÖ, PKK ve DHKP-C ile olan münasebetine dair sorduğumuz soruları cevaplayamayan Kemal Kılıçdaroğlu, kirli ilişkilerini perdelemek adına Sayın Cumhurbaşkanımıza çirkin bir şekilde saldırarak gündem saptırmaktadır.

“Bu Çukur Muhalefet Anlayışı Yenilecek”

PKK'lı teröristlere ‘arkadaşlar’ diye seslenen, DHKP-C'li ve PKK’lıların cenazelerine katılan, PYD terör örgütüne meşruiyet sağlamak için onları ‘Vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum’ olarak niteleyen ve Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger'e ‘PYD bir siyasi partidir’ diye açıklama yaptıran Kılıçdaroğlu ve CHP'sinin kendi belediyelerine ve teşkilatlarına yönelik bir sorgulama içine girmesini zaten beklemiyoruz. Ancak partisinin içinde sebep olduğu kirli dönüşümü ve iş tuttuğu kişileri perdelemek adına yaptığı acemi siyasi hamlelerin kamuoyu nezdinde samimi bir karşılık bulmadığını da kendisine hatırlatmak istiyoruz. DHKP-C, FETÖ ve PKK terör örgütleriyle ve Türkiye düşmanı yapılarla iş tutan bu çukur muhalefet anlayışı yenilecek, siyasi tarihin çöplüğündeki yerini alacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.