Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti deprem erdoğan gündem başlıkları çin türkiye Covid19 recep tayyip erdoğan türk telekom CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin

AK Partili Vekillere İl Teşkilatı Eşlik Etti

Balıkesir’den ilk kez seçilen 5 AK Parti’li milletvekili kayıtlarını birlikte yaptı.

24 Haziran seçimlerinin ardından Meclis’te 27. dönem milletvekillerinin kayıt işlemleri devam ediyor. Balıkesir’den ilk kez seçilen AK Partili milletvekillerinin kayıt işlemlerine Balıkesir İl Teşkilatı ve vekillerin aileleri eşlik etti. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti den ilk kez seçilen milletvekilleri Pakize Mutlu Aydemir babası ve kız kardeşleri, Adil Çelik eşi, çocukları ve arkadaşları, Belgin Uygur eşi ve çocukları, Mustafa Canbeyli ve Yavuz Subaşı da aileleri ile Meclis’e geldi. Vekiller kendilerine eşlik eden parti il teşkilatı ve aileleriyle kameralara poz verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.