Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugünün gündemi terör Hadise elazığ palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin

AK Parti'ye MHP'den Destek

Terör örgütü ve eylemlerini destekledikleri gerekçesiyle HDP'li milletvekillerine ilişkin başlayan dokunulmazlık tartışmasında sona yaklaşıldı.

MHP'den de teklife destek geldi. MHP Grup Başkanvekili  Oktay Vural, "AK Parti'nin dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa teklifine olumlu bakıyoruz. Destekleyeceğiz" açıklaması yaptı.

AK Parti hazırladığı Anayasa değişiklik teklifini  Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sundu. Bunun üzerine, CHP lideri  AK Parti'nin dokunulmazlıkların kaldırılmasına ilişkin teklifine "evet" diyeceklerini açıklamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.