Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser türkiye

"AKP Halkımızı Vergi Ve Zam Şaşkını Yaptı!"

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin "AKP Hükümeti’nin Meclis’e getirdiği son torba yasa tabiri caizse hepimizi vergi ve zam şaşkını yaptı. Her gün yeni bir zam haberiyle uyanıyoruz" sözleri ile tepkisini gösterdi.

TBMM Genel Kurulu'nda bir konuşma yapan CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin Motorlu Taşıtlar Vergisi’ndeki fahiş artıştan sonra, bu sefer de komisyonda son dakika önergesiyle pakete yeni bir vergi artışı eklendiğini hatırlatan Engin, Kurumlar Vergisi'nin %20’den %22’ye yükseltildiğini belirtti.

BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR?

"Saraylar mı dersiniz, yazlıklar mı dersiniz… Bu değirmenin suyu nereden geliyor diye hala merak eden varsa: hepimizin cebinden!" sözleri ile eleştirilerini sürdüren CHP'li Engin, "Kendi menfaati için devletin tüm imkânlarını kullanan AKP Hükümeti, gizli saklı yapılan bütün fütursuzca harcamaları ve dış politika hatalarının maliyetini şimdi vergi artışıyla, zamlarla hepimizden zorla almaya çalışıyor" dedi.

VATANDAŞLARIMIZ HER BİR KURUŞUN HESABINI SANDIKTA SORACAKTIR

Didem Engin sözlerini "İnanıyorum ki vatandaşlarımız adaletsizce toplanan tüm vergilerin ve adaletsizce harcanan her bir kuruşun hesabını sandıkta iktidar partisinden soracaktır!" diyerek tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.