Öne Çıkanlar terörist bugünün gündem başlıkları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mardin ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği Kuşadası Belediyesi ak parti sözcüsü ömer çelik

AKP'li İşler'den Kahramankazan ve Kızılcahamamlılara Yol Müjdesi

 AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Susuz ile Kahramankazan arasındaki karayolunun genişletileceğini ve “otoyol konforuna” kavuşturulacağını duyurdu.
AK Partili İşler, Twitter hesabından, Susuz-Kahramankazan yolunun 3’er şeritten 6 şeride çıkarılması için YPK kararı alındığını duyurdu. Kahramankazanlı ve Kızılcahamamlı hemşerilerine müjde veren İşler, “Susuz-Kahramankazan arası duble karayolunu otoyol konforuna kavuşturacak olan ihale de en kısa sürede yapılacak. Ankara ile Kahramankazan - Kızılcahamam'ın arası daha da kısalacak, trafik rahatlayacak, daha konforlu hale gelecek. Hemşerilerimizin uzun süredir beklediği Susuz-Kazan arası yolun yapılmasıyla büyük bir hizmet hayata geçirilmiş olacaktır. Hizmetin en güzeline layık olan Kahramankazanlı ve Kızılcahamamlı ve tüm Ankaralı hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” paylaşımında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.