Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite

Akşener: "Buyursunlar İstifa Edip Gazze'ye Gitsinler"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partimizin TBMM grup toplantısında konuştu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Hatay benim şahsi meselemdir. Böyle bir meselenin Türkiye ile Fransa arasında silahlı bir çatışmaya sürüklenmesi kesinlikle mümkün değildir. Bir ihtimal belirirse, Türkiye Cumhurreisliği’nden ve Büyük Millet Meclisi üyeliğinden çekileceğim. Bir fert olarak, birkaç arkadaşla beraber Hatay’a gireceğim." şeklindeki sözlerini hatırlatan Akşener, "İşte gerçek devlet insanlığı budur" dedi. Gazze üzerinden verilen bazı mesajlara gönderme yapan Akşener, "Şayet arkadaşlar Gazze’yi de bir vatan toprağı olarak görüyorlarsa ve vermiş oldukları 24 saatlik mühlet ile Netanyahu’yu durduramadıklarına göre, o zaman buyursunlar görevlerinden istifa edip Gazze’ye gitsinler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.