Öne Çıkanlar palandöken Hakkari bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Hadise gündem başlıkları elazığ

Akşener'den Soylu'ya: “Fantezide Dünya Markası”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şişli'de seçim koordinasyon merkezi açılışında konuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yüklenen Akşener, "Biz kazanırsak erkekler erkeklerle evlenecekmiş. Bitmedi. Aynı arkadaşa göre, erkekler hayvanlarla da evlenecekmiş. Bunu da serbest bırakacakmışız. Fantezide dünya markası. Ben böyle bir şey görmedim. Ülkenin güvenliğini korumaktan sorumlu olanlar; sınırları kevgire çevirmişler, Türkiye bir sığınmacı hendeği olmuş, arkadaşlar erkek erkeğe evlilik peşinde. Allah'ım bu arkadaşların aklına mukayyet ol. Bütün psikiyatristleri göreve çağırıyorum, şunları muayene edin. Bunlar gerçekten raporluk" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Şişli’de Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

‘’ŞU AN İÇİN BİZİ YÖNETENLER VALLAHİ BAŞTAN SONA, TEPEDEN AŞAĞI DOĞRU SIYIRMIŞ DURUMDA.’’

İktidar ve mensuplarının seçime yönelik söylemlerine dikkat çekerek konuşmasına başlayan Akşener; ‘’Şu an için bizi yönetenler vallahi baştan sona, tepeden aşağı doğru sıyırmış durumda. Çünkü konuşulanlara baktığımız zaman inanın aklını yitirmiş bir ruh hâliyle yönetiliyoruz. Ben bu ucube sistemden kurtulalım propagandası yaparak gezerken bu arkadaşların konuşmalarının ortaya çıkardığı psikoloji, aynı zamanda bu arkadaşların emekli edilmesini de şart koşuyor, zorunda bırakıyor.’’ diye konuştu.

‘’REZİLLİĞİN DİBİNE GİRİLMİŞ BİR SEÇİMLE HAYATIMLA İLK DEFA KARŞILAŞTIM.’’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve diğer iktidar mensuplarının son dönemdeki konuşmalarını şu sözlerle eleştirdi:

’30 senedir siyaset yapıyorum. Pek çok rezillikler gördüm, bu ülke gördü. Amma ve lakin rezilliğin dibine girilmiş bir seçimle hayatımla ilk defa karşılaştım. Bu aziz millet devleti hem sokaktan hem köprüden toplayıp getirdiniz. Ama bu seçimde muhalefeti desteklediğiniz takdirde siz darbeci oluyorsunuz. Aynı zamanda işgalci oluyorsunuz, aynı zamanda fetöyü kazandırıyorsunuz.’’   

‘’FANTEZİDE DÜNYA MARKASI’’

Konuşmasına Ak Parti Gençlik Kolları başkanının bir emniyet şube müdürünü tokatlamasını anlatarak devam eden Akşener, Süleyman Soylu’yu işaret ederek; ‘’Bu işlerin başındaki şahsın kafayı taktığı şey ne? LGBT. Biz kazanırsak erkekler, erkeklerle evlenecekmiş. Aynı arkadaşa göre erkeklerle hayvanlar evlenecekmiş. Fantezide dünya markası.’’ diye konuştu.

‘’ALLAH’IM, YARABBİM BU ARKADAŞLARIN AKLINA, FİKRİNE MUKAYYET OL. BÜTÜN PSİKİYATRİSTLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM, MUAYENE EDİN ŞUNLARI.’’

Binali Yıldırım’ın; ‘’işgalci’’ sözlerine ilişkin konuşmasına devam eden Akşener; ‘’Allah’ım, Yarabbim bu arkadaşların aklına mukayyet ol, fikrine mukayyet ol. Bütün psikiyatristleri göreve çağırıyorum, muayene edin şunları. Bunlar gerçekten raporluk. İş göremez raporuna sahip olmak zorundalar. Ya bir tanesi başbakanlık yaptı adam diyor ki işgal güçleri. Yani başbakanlık yaptın ve sizi, bu milleti, seçmeni diyor ki onlar işgal güçleri.’’ dedi.

‘’BU ARKADAŞ KADAR FETÖYÜ CIVIK CIVIK ÖVENİNİ GÖRMEDİM.’’

Bekir Bozdağ’ın sözlerine ilişkin konuşan Akşener; ‘’Ben 8 sene Meclis yönettim. Bu arkadaş kadar fetöyü cıvık cıvık övenini görmedim. En şey sesiyle; ‘Fetullah gülen hoca efendi hazretleri’ derdi. CHP’lilerden, MHP’lilerden arkadaşa Meclis’te yaptığı konuşmalardan itiraz geldiğinde panter gibi onlara sıçrardı. Böyle bir cıvık fetö savunucusu. Yansıtma yapmış. Biz sizlerin oylarıyla kazanırsak fetö kazanacakmış. Hadi oradan be. Cıvık!’’ diye konuştu.

‘’ARKADAŞ 21 YILDIR BU ÜLKENİN BAŞBAKANI, CUMHURBAŞKANI BENMİŞİM. BENİM HABERİM YOK.’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘’Kuzey Irak’ta ve Suriye’de desteklenip semirtilen bölücü örgütün ülkemiz üzerindeki emellerini gölgelemek için orada yer alıyor.’’ sözlerine ilişkin konuşan Akşener; ‘’Ben İYİ Parti olarak bu zillet ittifakının içinde ne yapıyormuşuz biliyor musunuz? Suriye’nin kuzeyinde kurulacak olan kürdistan devletinin kurulmasına sebep oluyormuşuz. Ben başta olmak üzere çok komik. Ya arkadaş 21 yıldır bu ülkenin başbakanı, cumhurbaşkanı benmişim. Benim haberim yok. ‘’ dedi.

‘’BU CÜMLELERİ KURAN BİR KİŞİNİN GERÇEKTEN PSİKİYATRİST TEDAVİSİNE İHTİYACI VAR DEMEKTİR.’’

Suriyeli sığınmacı politikası üzerinden Erdoğan’ı eleştiren Akşener; ‘’Ya Suriye’yle ben kavga etmişim bu durumda. Kimine göre 6, kimine göre 8, kimine göre 10 milyon sığınmacı Türkiye’ye gelmiş. İstanbul neredeyse Suriye’nin başkenti hâline dönmüş. Ya bunları ben yapmışım. Kim biliyor musunuz bunu diyen? Recep bey. Şimdi bu cümleleri kuran bir kişinin gerçekten psikiyatrist tedavisine ihtiyacı var demektir.’’ dedi.

‘’SAYIN ERDOĞAN, PATATES SOĞAN YİYEMEYENLER SENİ SANDIKTA YİYECEKLER.’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; ‘‘Bir soğana, bir patatese beni, liderinizi kurban etmeyin’’ sözlerine ilişkin Akşener; ‘’Patates soğan güle güle Erdoğan. Sayın Erdoğan üzgünüm söylemeliyim. Patates soğan yiyemeyenler seni yiyecekler. Nerede yiyecekler? Sandıkta yiyecekler. Nasıl yiyecekler? Helal oylarıyla yiyecekler. Sonuç ne olacak? 14 Mayıs akşamı sana güle güle diyeceğiz, emekli edeceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu’nu da Çankaya’ya alkışlar arasında götüreceğiz.’’

‘’1 OY KEMAL’E, BİR OY MERAL’E’’

Akşener Konuşmasının sonunda vatandaşlardan söz alarak; ‘’1 oy Kemal’e, 1 oy Meral’e. Söz mü? Bu sözünüzü de sayın Kılıçdaroğlu’na bu akşam ileteceğim. Diyeceğim ki; ‘Şişli bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e dedi ve söz verdi.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.