Akşener: “Her İl Ve İlçede Millet İttifakı Güçlenerek Devam Etmektedir”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi ile kurulan Millet İttifakı’ndan İYİ Parti'nin çekildiği konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklamada bulundu. Akşener, "Sosyal medya mecralarında, çeşitli internet sitelerinde ve yandaş medyada yayımlanan, Cumhuriyet Halk Partisi ile kurduğumuz Millet İttifakı’ndan çekildiğimiz konusundaki haberler tamamen asılsızdır. Adana’da ve daha önce duyurduğumuz her il ve ilçede Millet İttifakı güçlenerek devam etmektedir." dedi. 

Akşener sosyal medya hesabı twitter'den yaptığı açıklamada; "Sosyal medya mecralarında, çeşitli internet sitelerinde ve yandaş medyada yayımlanan, Cumhuriyet Halk Partisi ile kurduğumuz Millet İttifakı’ndan çekildiğimiz konusundaki haberler tamamen asılsızdır. 

Adana’da ve daha önce duyurduğumuz her il ve ilçede Millet İttifakı güçlenerek devam etmektedir. Bu ve benzeri iftiralarla ilgili idari ve hukuki süreçler başlatılmış olup süreç hakkındaki gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır. Seçim boyunca cumhur ittifakının yöneticilerince bizzat yürütülen yalan ve iftira kampanyalarına gereken cevabı Aziz Türk Milleti yarın sandıkta verecektir." paylaşımında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.