Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk bodrum chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank iata kastamonu

Akşener: "İki Tarafın Da Derdi İYİ Parti"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Çatalca'da esnaf ziyaretinde bulundu. Yerel seçim yarışının hizmet üzerinden yapılması gerektiğine işaret eden Akşener, "Biz, daha iyisini yaparız diye oy istiyoruz ama şu anda Türkiye'de konuşulanlara bakıyorum; iki tarafın da derdi İYİ Parti ve Meral Akşener." dedi. Akşener, "Bizi kötülemek için harcayacağınız vakti, seçmene ulaşmaya harcasanız ya. Gördüm ki, herkese rahatsızlık vermişiz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyorum. Rahatsız etmeye devam edeceğim" şeklinde konuştu. İYİ Parti Genel Başkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu ve Çatalca Belediye Başkan Adayı İsmail İp için oy istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.