Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi bugünün gündem başlıkları gündem Zeytin Dalı Harekatı dünya sağlık örgütü Afrin ataşehir belediyesi duman obezite sağlık bakanlığı covid19 salgını

Akşener: “İYİ Parti Bu Ülkenin Sigortasıdır”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kuvayi Milliye Meydanı'nda düzenlenen Balıkesir mitinginde konuştu. Kendisini dinleyen kalabalığa seslenen Akşener, "İYİ Parti'yi birlikte kurmasaydık, eziyetlere hep birlikte dayanmasaydık, her türlü haksızlığa, iftiraya, kötülüğe dayanmasaydık bugün Millet İttifakı diye bir kavram olmazdı. 13. Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu dediğimiz zaman, bu büyük alkış kopmazdı. İstanbul ve Ankara belediyeleri bizde olmazdı. Onun için İYİ Parti bu ülkenin sigortasıdır." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.