Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs Kuşadası Belediyesi deprem gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser başbakan binali yıldırım

Akşener: "Seçim Kazanılsın Diye Zehir İçtim"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Edirne'de Trakya Bölgesi İstişare Toplantısı'nda konuştu. Saadet Partisi ev sahipliğinde 3 Mart'ta yapılan Altılı Masa toplantısında yaşananları anlatan Akşener, "Nasıl bir yöntemle Cumhurbaşkanı seçilecek diye gittim. Meğer isim oylayacakmışız, iş ona döndü. Herkes 'Kılıçdaroğlu' dedi. En son bana söz verildi. Ben de vatandaşın nezdinde iki arkadaşımızın (Ekrem İmamoğlu - Mansur Yavaş) masadaki herkesten önde olduğunu, dolayısıyla her partinin bir anket firması tavsiye etmesini ve sonuca uymamız gerektiğini söyledim. Kabul edilmedi. Kılıçdaroğlu "Beşimiz beni uygun gördüğüne göre biz imzalayalım" dedi. Ben masa yıkmadım. O seçim kazanılsın diye zehir içtim." dedi. İttifak sisteminden vazgeçtiklerini vurgulayan Akşener, "Bu sistemle yol yürümeyeceğiz. Sadece bugün değil, 2028'de de, rahmetli Elçibey'in söylediği gibi özü başımıza gireceğiz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.