Öne Çıkanlar ankara konya pakistan Konyada Askeri Uçak Düştü halkevleri boyun deprem enflasyonla mücadelede başarı kriterleri konya büyükşehir belediye başkanı KONYA EKONOMİ ÖDÜLLERİ TÖRENİ bala belediyesi bala belediye başkanı

Akşener: “Yüreğimiz Bir, Acımız Bir, Her Daim Bir Ve Beraberiz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de meydana gelen patlamadan dolayı hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılar için acil şifalar diledi. 

İYİ Parti Lideri Akşener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Kardeş Azerbaycan’ımızın başkenti Bakü'de meydana gelen patlamayı büyük bir üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden can kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yüreğimiz bir, acımız bir, her daim bir ve beraberiz." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.