Öne Çıkanlar bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari terör gündem özeti abd terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin Hadise gündem başlıkları elazığ

“Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti Ve Halkı İle Dayanışmamızı Teyit Ediyorum”

Başbakan Binali Yıldırım dün Las Vegas’ta meydana gelen saldırıyı ile ilgili “ABD'nin dostu ve müttefiki Türkiye’nin Başbakanı olarak bu menfur saldırı karşısında Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti ve Halkı ile dayanışmamızı teyit ediyorum” dedi.

Başbakan Yıldırım yaptığı açıklamada dün Amerika Birleşik Devleti’nin (ABD) Las Vegas kentinde konser sırasında gerçekleştirilen saldırıyı kınadı. Saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden ve yaralanmasından derin üzüntü duyduğunu belirten Yıldırım, “ABD'nin dostu ve müttefiki Türkiye’nin Başbakanı olarak bu menfur saldırı karşısında Amerika Birleşik Devletleri Hükümeti ve Halkı ile dayanışmamızı teyit ediyorum.  ABD'nin acısını derinden paylaşıyor, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına Türk halkı ve şahsım adına başsağlığı dileklerimi sunuyor, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.