Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs sıla vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer gündem başlıkları google

Anavatan Partisi Genel Başkanlığından CHP’ye Kutlama Mesajı

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı'nda genel başkanlık seçimlerini kazanan Özgür Özel için bir kutlama mesajı yayınladı.



Genel Başkan Çelebi mesajında, "Cumhuriyet Halk Partisi, kuruluşundan bu yana Türk siyasi hayatında önemli bir yer tutmuştur. 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP dönemi, ülkemiz siyaseti için bir dönüşüm zamanı olmuştur. Şimdi başlayan yeni dönemde, Sayın Özgür Özel'in genel başkan seçilmesini partiler üstü bir bakış açısıyla değerlendiriyor ve kutluyorum. Partinin yenilenerek, gençleşerek ve heyecanını artırarak ülkemize umut olacağına inanıyorum" dedi.

Çelebi, CHP'de yaşanan bu değişimin Türkiye'nin demokratikleşme sürecine de katkıda bulunacağını belirtti ve "Ülkemizin demokratik geleneğinin güçlenmesi ve çok sesliliğin korunması adına, CHP'deki bu yenilenme sürecinin tüm partilere ve siyaset kurumuna örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Sayın Özgür Özel ve partisine başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Anavatan Partisi olarak, farklı siyasi görüşlerde olsalar da her partinin yenilenme ve gelişme süreçlerinin demokrasi adına önemine vurgu yapan Çelebi, mesajını "Partiler ve liderler değişse de, demokrasi yolumuzda hep birlikte ilerlemeye devam edeceğiz" diyerek sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.