Öne Çıkanlar Covid19 gündem Kuşadası Belediyesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli binali yıldırım Afrin Gürer vodafone Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları Zeytin Dalı Harekatı

Anayasa Değişikliği Teklifinin İlk Tur Oylamalarının Pazar Günü Bitirilmesi Planlanıyor

TBMM Genel Kurul’da görüşmeleri devam eden, anayasa değişikliği teklifinin ilk tur oylamalarının Pazar günü bitirilmesi, ikinci tur oylamalarının ise 18 Ocak Çarşamba günü başlaması bekleniyor.

TBMM Genel Kurulu’nda, başkanlık sistemini öngören anayasa değişikliği teklifinin görüşmeleri sürüyor. AK Parti’nin programına göre; ilk tur oylamalarının 15 Ocak Pazar günü tamamlanması öngörülüyor. Her gün üç madde görüşülen TBMM Genel Kurulu’nda son gün olan Pazar günü ise 4 maddenin görüşmelerini bitimine kadar planlandı.  Anayasa görüşmelerinde ilk tur oylamaları bittikten sonra ikinci tur oylamalarına iki tam gün sonra geçiliyor. Pazar günü bitirilmesi planlanan anayasa görüşmelerine Pazartesi ve Salı günü ara verilecek. İkinci tur görüşmelerine ise 18 Ocak Çarşamba günü başlanması bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.