Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Ankara'da Sürpriz Kabine Revizyonu Görüşmesi

Uzun zamandır beklenen kabine revizyonunun bugün gerçekleşmesi planlanıyor. Kabinede yapılması öngörülen revizyonun dün İstanbul’da yaşanan sel felaketi nedeniyle bugüne ertelendiği öğrenildi. 

ANKA’ya verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “bazı bakanları dinlenmeye alacağı” belirtildi. "Metal yorgunluğu"nun gerekçe olarak gösterildiği revizyonda Bakanlar Kurulu’nda 5 ila 7 bakanın değişmesi öngörülüyor. Kabine girecek isimler arasında AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ve AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş’un yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’in de yeniden yer alabileceği ifade ediliyor. Dinlenmeye çekilecek isimler arasında ise Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ile Veysi Kaynak’ın isimleri geçerken, bazı sürpriz isimlerin de kabine dışı kalabileceği kaydediliyor. Bu arada bugün kabineye girecek isimlere son şeklin verileceği, bir mutabakat sağlananmazsa revizyonun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın körfez ülkelerine gerçekleştireceği ziyaret sonrasına kalabileceği de öngörülüyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.