Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Anket çin Batuhan Sert aydın Antalyaya ilk 8 ayda kaç kişi ziyaret etti namlu Ankara Büyükşehir Kadın Otobüs Şoförü mü alacak sol Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin asfalt ekipleri çukurovada çalışıyor marmaris belediyesi haberleri

Aylin Nazlıaka CHP Grup Toplantısında

CHP’den ihraç edilen, Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Meclis Grup toplantısının düzenleneceği salona geldi.

Nazlıaka’ya bazı partililer tepki gösterirken, bazıları da yanına gelerek, “hoş geldiniz” dedi. Basın mensuplarının ısrarlarına rağmen sorulan sorulara yanıt vermeyen Nazlıaka Sadece, “İzlemeye ve dinlemeye geldim” demekle yetindi.

Nazılaka, CHP’nin grup toplantı salonunda, Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç’a ait olan sıraya oturdu.

 

 

KILIÇDAROĞLU: VATANDAŞ OLARAK HERKES GELEBİLİR

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısının ardından basın mensuplarının “Aylin Nazlıaka grup toplantısına katıldı, bir dönüş sinyali mi, görüşmeniz oldu mu?” sorusuna, “Vatandaş olarak herkes gelebilir” diyerek cevapladı.

Bu arada CHP eski Sivas Milletvekili Mahmut Işık, Nazlıaka’nın grup toplantısına katılmasına tepki gösterdi.

Işık, grup toplantısı başlamadan ayağa kalkarak, “Gruba giremez. Bu parti hukukuna aykırıdır. Lütfen bu hanımefendiyi dışarıya çıkarınız. Böyle bir şey olmaz. Böyle kepazelik olmaz” diye tepki gösterdi.

Mahmut Işık daha sonra grup toplantı salonundan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.