Öne Çıkanlar bitlis ukrayna İstanbulun sokak lezzetleri Duadır Miraç Filminin konusu atlasglobal milli savunma bakanlığı terörist ırak çin abd GYH Mali İşler Grup Başkanı Ferdağ Ildır

Aytun Çıray'dan İtiraf: Cem Karaca'nın 'Tamirci Çırağı'na İdeolojik Bakmışız !

ANKARA (ANKA) - Kemal Kılılçdaroğlu tarafından CHP'de milletvekili yapılan Aytun Çıray, geçmişte Cem Karaca'nın "Tamirci Çırağı" parçasına ideolojik bakmalarından ötürü pişmanlığını dile getirdi.

Siyasi hayatına sağdan başlayan, sırasıyla DYP, ANAP, DP'de görev aldıktan sonra CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu tarafından milletvekili yapılan en son olarak da İYİ Parti'de Genel Başkanlık Başdanışmanı olan İzmir Milletvekili Aytun Çıray, gençliğinde Cem Karaca'nın "Tamirci Çırağı" parçasına "ideolojik" baktığı için pişmanlığını dile getirdi.

Çıray Cem Karaca'nın vefat yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bu akşam nostalji kanallarından birinde Cem Karaca'nın "Tamirci Çırağı" şarkısını uzun süre sonra tekrar dinledim. Ve bu lirik şarkıya gençlik yıllarımızda ideolojik uzak duruşumuzu hatırladım. Her yönden ideolojik bakış ne kadar kör ediciymiş" dedi.

Aytun Çıray, takipçileriyle Cem Karaca'nın "Tamirci Çırağı" şarkısını paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.