Öne Çıkanlar ankara konya chp deprem sgk bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank pakistan veysel eroğlu tsk cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır

Bahçeli: Bundan Sonra Benzeri Vakaların Yaşanmasının Önüne Geçilmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sık sık meydana gelen helikopter kazalarının milletin kafasında soru işaretlerine yol açtığını belirterek, “Her ihtimal hesaba katılarak, her iddia dikkate alınarak Şırnak Şenoba’dan Türkiye’nin üzerine düşen çığ kaldırılmalı, bundan sonra benzeri keder verici, milli vicdanları heder eden vakaların yaşanmasının önüne geçilmeli” dedi.

MHP lideri Bahçeli, Şırnak Şenoba’da gerçekleşen helikopter kazasında hayatını kaybeden 13 asker için mesaj yayımladı. “Türk milleti, ne hazin bir tecellidir ki, felaketten felakete koşmakta, acı üstüne acı yaşamaktadır” diyen Bahçeli mesajında helikopter kazasının, Diyarbakır’ın Lice Köyü kırsalında üç askerin şehit olmasının hemen ardından yaşandığına dikkat çekti.

“SIK SIK MEYDANA GELEN HELİKOPTER KAZALARI SORU İŞARETLERİNE YOL AÇMIŞTIR”
Bahçeli, kaza kırımının en ufak ayrıntısına kadar incelenerek adli ve idari tahkikatla genişletilip bütün yönleriyle aydınlatılması gerektiğini belirterek, “Şimdi vakit yurdumuzun dört bir yanında şehitlerimize son görevlerimizi yerine getirme, onların hatıra ve emanetlerine sahip çıkma vaktidir. Nitekim sık sık meydana gelen ve evlatlarımızın şehadetine neden olan helikopter kazaları milletimizin kafasında soru işaretlerine yol açmış, kuşkuları artmıştır. Bu itibarla her ihtimal hesaba katılarak, her iddia dikkate alınarak Şırnak Şenoba’dan Türkiye’nin üzerine düşen çığ kaldırılmalı, bundan sonra benzeri keder verici, milli vicdanları heder eden vakaların yaşanmasının önüne geçilmeli, önü de kesilmelidir” ifadelerini kullandı.

"MHP TERÖRİZMLE ADI KONMAMIŞ SAVAŞA SONUNA KADAR DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEKTİR”
Aynı zamanda terörle mücadelenin de “korkusuzca, kararlıca, karanlıkları yırtarcasına” sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörizmi yok edecek güçte, ihaneti yenecek inançta, milli güvenliğini temin ve takviye edecek kabiliyettedir. Bu uğurda bir olmak, kucaklaşma hasletini canlı tutmak, milli birlik ve dayanışma ruhuna samimiyetle destek verip bağlanmak ihmal edilemeyecek ön şarttır. Milliyetçi Hareket Partisi terörizmle adı konmamış savaşa sonuna kadar destek vermeye, milletiyle, devletiyle yan yana durmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına, Türk milletine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.