Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Gürer istanbul büyükşehir belediyesi Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan

Bahçeli: “CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ Toplanmışlar, Hep Aynı Kirli Söylemi Tekrarlıyorlar”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ toplanmışlar, hep aynı kirli söylemi tekrarlıyorlar. Bunların birbirinden farkı yoktur. Bunlarda hayır yoktur, gelecek yoktur, asla umut yoktur. Biz bağımsızlık diyoruz, zillet ittifakı bağımlılığa ve tutsaklığa hizmet ediyor” dedi.

MHP lideri Bahçeli, “Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk’ün Bayrağına” başlığıyla Samun'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Bağımsızlığın bir milletin namusu; bayrağın ise bir milletin bağımsızlık sembolü olduğunu söyleyen Bahçeli, “Türk milleti tarihin hiçbir döneminde bağımsızlığına leke sürdürmedi, bayrağını yere düşürmedi. Dünden bugüne, zaman oldu aç kaldık, bazen açıkta gezdik; ancak asla muhannete muhtaç olmadık.  Bu topraklarda tutunmanın bir bedeli vardı, bunu kanımızla ödedik” diye konuştu.

“TÜRK DÜŞMANLARIYLA EL ELE VERİP AYNI HİZAYA GİRİYORLAR”

İlhamlarının 19 Mayıs 1919 Samsun ruhu, iffetlerinin ise milli istiklal olduğunu belirten Bahçeli, itibar ve iradelerinin milli birlik ve kardeşliklerinin bayraklaşması olduğunu dile getirerek, “Şimdi bunlara gölge düşürmek istiyorlar. Kalkıyorlar, 19 Mayıs’la hesaplaşmak, 29 Ekim’den intikam almak için sıraya girip ittifak kuruyorlar, nifak kusuyorlar. Türk düşmanlarıyla el ele verip aynı hizaya giriyorlar” ifadelerini kullandı.  

“CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ TOPLANMIŞLAR, HEP AYNI KİRLİ SÖYLEMİ TEKRARLIYORLAR”

Türkiye’ye diş bileyen çevrelerin aynı havzada buluşup beraberce cephe aldıklarını kaydeden MHP lideri Bahçeli, “ CHP, İP, HDP, PKK, FETÖ toplanmışlar, hep aynı kirli söylemi tekrarlıyorlar. Bunların birbirinden farkı yoktur. Bunlarda hayır yoktur, gelecek yoktur, asla umut yoktur. Biz bağımsızlık diyoruz, zillet ittifakı bağımlılığa ve tutsaklığa hizmet ediyor” dedi.

“MUSTAFA KEMAL’İN KEMİKLERİNİ SIZLATAN CHP, KRİZ VE KAOSA OYNUYOR”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin temeli 7 Ağustos 2016’da İstanbul Yenikapı’da milyonların katılım ve kararıyla atıldığını söyleyen Bahçeli, 16 Nisan 2017 tarihinde Türk milletinin yeni hükümet sistemine evet denildiğini anımsattı. “Türkiye milli güvenlik mülahazalarıyla, huzur ve istikrar arayışıyla geleceğini Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde gördü” diyen Bahçeli, “Yeni sistem, kutlu bir diriliş, sağlam bir duruş, devamlı bir yükseliştir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle birlikte Türkiye Cumhuriyeti hem güçlenmiş, hem de taçlanmıştır. Yeni sisteme karşı çıkanlar, bit pazarında bezirganlık yapanlardır. Yeni sisteme karşı çıkanlar, Zeytin Dalı Harekatı’nı çekemeyenlerdir. Yeni sisteme karşı gelenler, beka mücadelemizi hazmedemeyen çürüklerdir. CHP’ye kulak verilirse, hep aynı yalan, hep aynı dolan, hep aynı masal. Mustafa Kemal’in kemiklerini sızlatan CHP, Kriz ve kaosa oynuyor” açıklamasında bulundu.

“CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ İLE BİRLİKTE DEVLETTE TIKANIKLIK OLMAYACAK, SİSTEMİK BUNALIMLAR YAŞANMAYACAK”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin 24 Haziran için en büyük milli proje olduğunu kaydeden MHP lideri Bahçeli’nin konuşması şu şekilde devam etti:

“Bu sistemle birlikte devlette tıkanıklık olmayacak, sistemik bunalımlar yaşanmayacak, Meclis daha kuvvetlenecek, yargı ise daha bağımsız ve tarafsız hale gelecektir.  Samsun huzurla buluşacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, 29 Ekim 1923’ün tamamlayıcı hamlesi olarak tarihle örtüşecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi geleceğin tasarım ve dizaynıdır. Kaldı ki mütecaviz emellere engeldir. Yasama-Yürütme-Yargı arasındaki yetki, çıkar, alan ve sınır gerilimlerinin son bulması Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin tam olarak yerleşmesiyle sağlanacaktır.

“MHP TÜRKİYE’NİN YENİDEN İNŞASI KONUSUNDA SORUMLULUK ALMAKTAN, TEREDDÜT GÖSTERMEYECEKTİR”

Cumhur İttifakı’nın fedakarlığı, aziz milletimizin iradesiyle şekillenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’ye inancın, milli vicdana sadakatin ifadesidir.  Bu yüksek inanç ve sadakat, muazzam bir kudretten nasıl bir mücadele yöntemi çıkabileceğinin de eşi bulunmaz bir örneğini teşkil edecektir. Türkiye 24 Haziran’dan sonra rahat bir nefes alacaktır. Hainler sinecek, Türk düşmanları felç geçirecektir. MHP Türkiye’nin yeniden inşası konusunda sorumluluk almaktan, üstüne düşeni yapmaktan bir an olsun tereddüt göstermeyecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.