Öne Çıkanlar Hakkari Hadise elazığ malatya doğalgaz Covid 19 CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY tunceli polis EyeBrand Hamidi Ailesinin Mutlu Günü Hamza Hamidi

Bahçeli'den Eski Başbakanlardan Yıldırım Akbulut İçin Başsağlığı Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelieski başbakanlardan Yıldırım Akbulut'un vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. 

Bahçeli sosyal medya hesabından yayımladığı başsağlığı mesaında; "Türk devlet ve siyaset hayatımızın mümtaz isimlerinden birisi olan, yakın siyasi tarihimizde Anavatan Partisi Genel Başkanlığı, Başbakanlık ve TBMM Başkanlığı görevlerini üstlenen, dürüst ve dengeli mizacı ile bilinen Sayın Yıldırım Akbulut’un vefatından büyük üzüntü duydum.

Ebediyete irtihalinden evvel Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğini de yürüten merhum Yıldırım Akbulut’a Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor; muhterem ailesine, siyaset camiasına, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.