Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ihracat vodafone Afrin Gürer Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ataşehir belediyesi bugünün gündem başlıkları

Bahçeli'den Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu’nda Hayatını Kaybeden Vatandaşlar İçin Başsağlığı Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet BahçeliSakarya Kuzey Marmara Otoyolu’nun Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı. 

MHP Lideri Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Bugün sabahın erken saatlerinde, Sakarya Kuzey Marmara Otoyolu’nun Tekeler Mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında maalesef 10 vatandaşımız hayatını kaybederken, 8’i ağır 59 vatandaşımız da yaralanmıştır. 2023 yılını uğurlamaya hazırlandığımız son günlerde yaşanan söz konusu trafik kazası şahsımı ve milletimizi derin bir üzüntüye boğmuştur.

Elim trafik kazasında ebediyete irtihal eden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmetler, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum. Şu anda tedavi altında bulunan kazazede vatandaşlarımıza şifalar diliyorum. Allah her türlü kaza, bela ve afetten milletimizi esirgesin inşallah." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.