Öne Çıkanlar MÜSİAD Yönetim Kurulu Aboubakar istanbula geldimi Altıok TRT Genel .müdürünün görevden alınmasını istedi CHPli Altıok TRT için ne dedi TRT Genel müdürü için görevden alınsın dendi referandum istinaf sistemi ak parti sözcüsü ömer çelik spor gündemi merkez bankasının yeni başkanı kim olacak ev fiyatları ne kadar arttı icralık

Bahçeli: OHAL Uygulaması İnşallah Başarıyla Devam Edecek

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi TBMM’de ziyaret etti.

Görüşmenin ardından iki lider kameraların karşısına geçti. MHP Genel Başkanı, “Çok verimli bir görüşme olduğu kanaatindeyiz. OHAL uygulaması inşallah başarıyla devam edecek, Türkiye her türlü bir darbe tehdidinden kısa süre içerisinde kurtulacaktır. Buna inanıyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Meclis’te Başbakan-Bahçeli Zirvesi

Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Devlet Bahçeli ile TBMM’de bir araya geldi. Başbakan, MHP Genel Başkanı’nı ziyaret etti.Görüşmenin ardından iki lider kameraların karşısına geçti.

MHP lideri Bahçeli görüşme sonrasında şu ifadeleri kullandı:

 “Sayın Başbakanımız 15 Temmuz’dan bugüne kadar geçen süre içerisinde özellikle OHAL uygulamaları ve ona paralel olarak yapılmış olan kanun hükmünde kararnameler üzerinde görüşlerimizi almışlardır. Kendileri de bilgi vermişlerdir. Çok verimli bir görüşme olduğu kanaatindeyiz. OHAL uygulaması inşallah başarıyla devam edecek, Türkiye her türlü bir darbe tehdidinden kısa süre içerisinde kurtulacaktır. Buna inanıyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz.”

“Cumhurbaşkanı açmış olduğu hakaret davalarını geri çekti, şahsınızla ilgili de davalar vardı, bunu nasıl değerlendiriyoruz? Yenikapı’ya davet etti, katılacak mısınız?” sorusuna da Bahçeli, “Sayın Cumhurbaşkanımızın dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla açılmış olan davaların 15 Temmuz sonrasında Türkiye’de yaşanan gelişmeleri de göz önüne alarak normalleşme sürecine ve partiler arasındaki birlik beraberlik dayanışmaya katkı sağlayabilecek olumlu güzel bir yaklaşım olmuştur. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

“Yenikapı buluşmasına...” sözüne de Bahçeli, “Daha yedi gün var ona” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.