Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi Koronavirüs gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan gündem başlıkları erdoğan çin Covid19 konser

Bahçeli'den Kadir Gecesi Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin Kadir Gecesi’ni hayır, bereket ve nice manevi mükâfatlara vesile olması dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kadir Gecesi dolayısıyla sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Kur’an-ı Kerim’in bu gece indirilmeye başlandığını ve bu gecenin değerinin bilinmesi gerektiğini belirten Bahçeli, “Kadrini kıymetini kalbimizde taşıdığımız, hücrelerimize kadar sindirdiğimiz bu kutlu Kadir Gece’miz mübarek olsun. Aziz milletimizin ve Türk-İslam âleminin Kadir Gecesi’ni hayır, bereket ve nice manevi mükâfatlara vesile olması dileklerimle kutluyorum” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

"Ölümü öldürmeden gerçek bir hayata tutunamayız"

Ölmeden ölmenin, dünyevi çıkarlardan ve gelip geçici arzulardan nefsi arındırmak olduğunu, hakikate ve hidayete böyle kavuşulacağını vurgulayan Bahçeli, sosyal medyada yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“Yunus’un; ‘Gelin bugün yanalım, yarın yanmamak için. Ölelim ölmezken, yine ölmemek için’ dizeleri ölmeden ölümün felsefi anlatımıdır. ‘Al gider benden benliği, doldur içime senliği. Buradayken öldür beni, varıp orada ölmeyeyim’ Bu sözler aslında yeni bir doğuma çağrıdır. Ölümü öldürmeden gerçek bir hayata tutunamayız. Kötülükleri silmeden, kötüleri defetmeden gerçek manada dirilemeyiz, kendimize gelemeyiz. İnandığımız sürece yaşar, yaşadığımız sürece inanırız. Allah hepimize iki cihan saadeti versin, yardım ve himayesini üzerimizden esirgemesin.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.