Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan gündem başlıkları çin recep tayyip erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu türk telekom CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

Bakan Çavuşoğlu KKTC'li Mevkidaşı İle Görüşecek

Kıbrıs müzakere sürecinin 28 Haziran’da devam etmesinin kararlaştırılmasının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ankara’yı ziyaret eden KKTC mevkidaşı Tahsin Ertuğruloğlu ile bir görüşme yapacak.

Dışişleri Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Mevlüt Çavuşoğlu ile Tahsin Ertuğruloğlu arasındaki görüşme bu akşam resmi konutta gerçekleşecek.
BM gözetimindeki Kıbrıs müzakere süreci, 28 Haziran’da İsviçre’nin Cenevre kentinde devam edecek. BM Genel Sekreteri Antonio Gutierres’in himayesindeki görüşmelerde KTTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in yanısıra, garantör ülkeleri olan Türkiye, İngiltere ve Yunanistan da katılacak. Müzakerelere AB’nin gözlemci olarak bulunması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.